Jan Korteland draagt Vakgarage over aan Prins Auto
 
Als gewaardeerde klant willen we u ten eerste bedanken voor uw vertrouwen in ons en in onze werkzaamheden en kennis. Dit waarderen wij ten zeerste.

In 2018 zijn wij de samenwerking aangegaan met Vakgarage Prins Auto. In navolging van deze prettige en vertrouwde samenwerking hebben wij besloten onze garage activiteiten per 1 april over te dragen aan Vakgarage Prins Auto.

Omdat wij u graag kennis willen laten maken met Vakgarage Prins Auto nodigen wij u daarom van harte uit op zaterdag 13 april van 9.00 tot 16.00 uur bij Vakgarage Prins Auto aan de Wattstraat 14 te Alblasserdam.

Op deze dag kunt u o.a. kennismaken met het enthousiaste team van Vakgarage Prins Auto. Ook kunt u op deze dag gratis uw auto wassen of een voorjaars-check voor uw auto laten uitvoeren.

Om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken heeft u tevens deze dag de mogelijkheid om uw gegevens en onderhoudshistorie van de auto over te dragen. Daarnaast krijgt u deze dag natuurlijk de kans om Cor Prins te bedanken voor de jarenlange trouwe dienstverlening aan uw auto.

Wij hopen u zaterdag 13 april te verwelkomen aan de Wattstraat.