Optimaal genieten

Jan Korteland Watersport is een erkende dealer en heeft uitgebreide kennis van Bernico boten. Wij kunnen helpen bij het selecteren van de juiste boot die past bij jouw behoeften, vaardigheidsniveau en budget om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke boot krijgt.

Bij Jan Korteland Watersport hebben we tevens ervaren technici die bekend zijn met Bernico boten en kunnen helpen met eventuele vragen, onderhoud en reparaties. We zorgen ervoor dat je boot in topconditie blijft, zodat je optimaal van je vaarervaring kunt genieten.

Contact opnemen
Ultieme samenstelling
Voor boten, motoren en sturing
De beste monteurs
Die prijswinnende boten bouwen
Een proefvaart
Ga mee met de eerste proefvaart
Jaren ervaring
Meer dan 50 jaar ervaring
Bernico Boot

Plezierige vaarervaring

Bernico maakt gebruik van geavanceerde ontwerptechnieken, hoogwaardige materialen en moderne productieprocessen om boten te produceren die uitblinken in prestaties en handling. Elk aspect van een Bernico boot, van het exterieurontwerp tot het interieur, wordt met zorg en precisie vervaardigd. Het resultaat is een prachtig ogende boot die zowel op het water als aan de wal indruk maakt.

Bernico boten staan ook bekend om hun uitstekende vaareigenschappen. De boten zijn ontworpen met de juiste balans tussen snelheid, stabiliteit en wendbaarheid, waardoor ze soepel en responsief op het water presteren. Of u nu op zoek bent naar een boot voor races of recreatieve doeleinden, Bernico levert boten die zorgen voor een opwindende en plezierige vaarervaring.