Onze vertrouwde merken
Yamaha motor

Betrouwbaarheid

Yamaha buitenboordmotoren staan bekend om hun betrouwbaarheid. Ze leveren motoren die lang meegaan en consistent goede prestaties leveren.

Yamaha blijft daarnaast voortdurend nieuwe technologieën ontwikkelen om de prestaties en efficiëntie van hun buitenboordmotoren te verbeteren. Ze hebben bijvoorbeeld systemen voor brandstofinjectie geïntroduceerd die zorgen voor een soepele werking, betere brandstofefficiëntie en lagere emissies.

Of u nu op zoek bent naar een motor voor recreatief gebruik of voor professionele doeleinden, u kunt vertrouwen op de duurzaamheid en betrouwbaarheid van Yamaha motoren.

Ultieme samenstelling
Voor boten, motoren en sturing
De beste monteurs
Die prijswinnende boten bouwen
Een proefvaart
Ga mee met de eerste proefvaart
Jaren ervaring
Meer dan 50 jaar ervaring
Yamaha motor

Het kiezen van de juiste motor

Bij Jan Korteland Watersport streven we ernaar om onze klanten de beste ervaring te bieden. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste motor op basis van uw boottype, prestatiebehoeften en budget. We begrijpen dat elke klant unieke eisen heeft en we zorgen ervoor dat u de juiste oplossing krijgt.

Bezoek onze showroom of neem contact met ons op om meer te weten te komen over ons uitgebreide aanbod Yamaha buitenboordmotoren. Ons team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte motor voor uw boot, zodat u optimaal kunt genieten van uw tijd op het water.

Contact opnemen

Kernwaarden

Jan Korteland Watersport. Een toonaangevend familiebedrijf sinds de oprichting in 1972.

Ervaring

Met 51 jaar ervaring, de tweede generatie aan het roer en een loyaal personeelsbestand is Jan Korteland Watersport een onderneming die het klappen van de zweep kent.

Kennis

Of het nu gaat om service, reparatie, het ontzorgen van de klant of wereldkampioen zijn. Jan Korteland Watersport staat voor u klaar met een ongekende hoeveelheid kennis aan boord.

Loyaliteit

Bij Jan Korteland Watersport werken mensen met een passie voor watersport. Aanschaf van een boot of buitenboordmotor is bij ons geen eindstation maar een warm welkom!

Kwaliteit

Met de juiste materialen en kennis kunnen we met het juiste, preventieve, onderhoud zorgen voor een zorgeloos vaarseizoen. Daar doen we bij Jan Korteland Watersport alles aan.

Ontzorgen

Het enige wat u hoeft te doen is in uw boot stappen en genieten van een prachtige tijd op het water. De rest? Dat regelen de vakmensen van Jan Korteland Watersport!