Yamarin is al ruim 50 jaar een succes

Yamarin sportboten zijn ontworpen en gebouwd op drie locaties in Finland: Sammatti, Valkeakoski en Ähtäri. De vorm en het interieur hebben duidelijke lijnen in een stijl die typisch Scandinavisch is. Het ruimtegebruik is praktisch en efficiënt. Yamarin boten staan bekend om hun topspecificaties. Met een Yamarin boot kunt u moeiteloos, veilig en comfortabel varen.

Yamarin boten worden sinds 1972 gebouwd. Yamarin werkt nauw samen met Yamaha, streeft naar kwaliteit en heeft begrip voor de behoeften van klanten. Dankzij deze formule is Yamarin al meer dan 50 jaar een succes. In de afgelopen 50 jaar is Yamarin uitgegroeid tot één van de meest populaire bootmerken in Scandinavië. Inmiddels varen er meer dan 70.000 Yamarin boten over de hele wereld.

Yamarin boot

Optimaal vaarcomfort

De romp biedt de bestuurder eersteklas vaareigenschappen. Het ontwerp van de bodem en de negatieve knik maken de boot zeer stabiel. Daardoor is de boot nauwkeurig te besturen. Manoeuvreren in bijvoorbeeld havens of drukke wateren is daardoor erg gemakkelijk. Dankzij het kwalitatieve interieur en de stabiele waterligging ervaart u een comfortabele vaartocht.

Yamarin Cross sportboten en consoleboten

Yamarin heeft naast de polyesterboten ook boten met een aluminium romp en een polyester dek. Zo worden twee werelden gecombineerd. Yamarin Cross is een ruige en onverwoestbare boot van een aluminium romp met een elegant en gebruiksvriendelijk vormgegeven dek en binnenzijde.

Gratis proefvaart bij Jan Korteland Watersport

Wilt u graag het vaarcomfort van een Yamarin sportboot of consoleboot op het water ervaren? Bij Jan Korteland watersport is het dankzij onze gratis proefvaart allemaal mogelijk!

Bent u na de proefvaart overtuigd? Wij gaan voor u aan de slag. We maken een afspraak, zodat wij de Yamarin boot volledig vaarklaar afleveren. In overleg is het ook mogelijk om deze door ons op de door u gewenste locatie te laten afleveren. Wij wensen u veel vaarplezier!

Bij Jan Korteland Watersport kunt u ook terecht voor het onderhoud en service van een Yamarin boot. Dankzij onze jarenlange ervaring als trotse dealer van Yamarin kunnen wij u altijd helpen.